Аз ще поръчам Lemforder,но иначе искат 20 лв. за доставка+12 на куриера при доставката,но ако наистина са такива за каквито ги предлагат пак си струва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеДа знам го къде е и с събота мога да ида да я погледна и след това ще пиша.
Comment
-
Колеги понеже имам кожен салон от 166 бежав на цвят ма от 2 години седи на дъжда и кожата е избеляла и тия дни трее да го изхвърлям,ма седалките са ел. ако на някои му трее моторчета да свирка понеже трее да иде всичко на боклука.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолеги понеже имам кожен салон от 166 бежав на цвят ма от 2 години седи на дъжда и кожата е избеляла и тия дни трее да го изхвърлям,ма седалките са ел. ако на някои му трее моторчета да свирка понеже трее да иде всичко на боклука.
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:52 ----------
Абе на колко км ви се налага да сменяте предни накладки? Днес установих с изненада, че предните ми накладки (ТРВ) са далеч от смяна след 31 000 км от които 2/3 извънградско, но с много резки спирания от висока скорост.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Като ти е перфектна накладката,значи ти яде от диска.
Пример ти давам веднага: с един комплект Сперма-фус сменям два комплекта дискове.
Туй са икономични накладкитрв-то и то
А и да си правил много резки спирания с висока скорост,колко да е висока?
От 150-160 и нагоре рязко спиране,дисковете се кривят като тоалетна хартия.Стоковите са и малкиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМоже да ми потрябват части по подгрева за дясната седалка. Къде се намира салонът?155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеКато ти е перфектна накладката,значи ти яде от диска.
Пример ти давам веднага: с един комплект Сперма-фус сменям два комплекта дискове.
Туй са икономични накладкитрв-то и то
А и да си правил много резки спирания с висока скорост,колко да е висока?
От 150-160 и нагоре рязко спиране,дисковете се кривят като тоалетна хартия.Стоковите са и малки
А резки спирания се случват, особено когато си караш със 160 в лява лента и някой леекичко и без мигач ти се изпречи на пътя със 100 ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Момчета ... проблем. Днес смених термостата с такъв от рено 21(набих го вътре в маркуча).Всичко точно закова 90 градуса и не ги отлепя от там.Тъпото е, че сега спря да ми върти вентилатора на климатроника.В началото си работеши и като тръгнах за работа изписа някаква грешка на дисплея но с всичкия си акъл натиснах копчето и тя се скри :@ сега просто не духа ... Има ли вариант да трябва някакво обезвъздушаване на нещо ... не знам дайте акъл, че ше я метна някъде тая кола. Нищо не е лесно тука...
Забелязах, че като сменям позициите се чуват клапите да щъкат но перка не...ни на топло ни на студено.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеМомчета ... проблем. Днес смених термостата с такъв от рено 21(набих го вътре в маркуча).Всичко точно закова 90 градуса и не ги отлепя от там.Тъпото е, че сега спря да ми върти вентилатора на климатроника.В началото си работеши и като тръгнах за работа изписа някаква грешка на дисплея но с всичкия си акъл натиснах копчето и тя се скри :@ сега просто не духа ... Има ли вариант да трябва някакво обезвъздушаване на нещо ... не знам дайте акъл, че ше я метна някъде тая кола. Нищо не е лесно тука...
Забелязах, че като сменям позициите се чуват клапите да щъкат но перка не...ни на топло ни на студено.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ааааха ... знайш, че като наливах концентрата духаше вятър издуха малко върху два предпазителя до разширителния съд горе.За тях ли говориш да не ги бъркам.Мислех, няма да има ядове, са опаковани яко и беше доста гъст и може би за това не е станало веднага, а след 5-10 минути.
П.П.
Единия предпазител беше изгорял наистина. Благодаря много колега ecotronic за пореден пътАко дойда на някой сбирка имаш бира от мен
Интересното беше, че при мене предпазителя беше 80А. Не намерих такъв и сложиш 60А и тръгна.
Last edited by mitkomeg; d.m.y г., 13:41.
Comment
-
Митаче,вземи приятелю да се разтърсиш из форума за тази простотийка дето си напрашил с термос от Рено.
И аз съм си правил подобрения ама чак такава икономия..sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment